Advertisement

İstanbul'da Yangın : Çapa'da bulunan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ... - Yangına bölgeye gelen itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

İstanbul'da Yangın : Çapa'da bulunan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ... - Yangına bölgeye gelen itfaiye ekipleri müdahale ediyor.. Tarihi 300 bin yıl önceye kadar uzanan i̇stanbul için yangın, büyük bir afetti. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yangınlar en fazla baca, ocak ve sobadan kaynaklanmış. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bayrampaşa'daki yangın henüz söndürülmüş değil.

Fabrikanın üst katlarında sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Marmara üniversitesi göztepe kampüsünün içerisinde bulunan bir kafeteryada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Haberi paylaş davutpaşa'da 4 katlı bir kumaş ve iplik fabrikasında yangın çıktı. Bayrampaşa'da plastik atölyesinde büyük çaplı yangın çıktı. İstanbul gaziosmanpaşa'da bulunan taksim i̇lk yardım hastanesi'nde yangın çıktı.

Balıkesirspor'da Cihat Arslan Dönemi Sona Erdi
Balıkesirspor'da Cihat Arslan Dönemi Sona Erdi from www.sondakika7.com
İstanbul sancaktepe'de 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. İstanbul'da hemen hiç kimse, bugün kurduğu yuvanın yarın bir yığın kül ve kömür haline gelmeyeceğinden emin değildi. Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü. Çevreden gelen çok sayıda ekibin müdahalesi devam ediyor. Ümraniye'de, dudullu organize sanayi bölgesi içerisinde bulunan bir markete ait yangın, yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucunda büyük oranda kontrol altına alındı. İstanbul zeytinburnu'nda bulunan bir iplik fabrikasının çatı katında çıkan yangın bütün fabrikayı sardı. Plastik atölyesinde 5 ilçeden 75 kişilik itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın otoparka sıçradı 30 araç kül oldu. Haberi paylaş davutpaşa'da 4 katlı bir kumaş ve iplik fabrikasında yangın çıktı.

Yangınlar en fazla baca, ocak ve sobadan kaynaklanmış.

İstanbul davutpaşa'daki kumaş ve iplik fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın 5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Bayrampaşa'daki yangın henüz söndürülmüş değil. İstanbul bayrampaşa'da plastik atölyesinde büyük çaplı yangın çıktı. En son yangın haberleri anında burada. Marmara üniversitesi göztepe kampüsünün içerisinde bulunan bir kafeteryada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alınan ilk bilgilere göre, bayrampaşa'daki mehmet akif ersoy kültür merkezinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına bölgeye gelen itfaiye ekipleri müdahale ediyor. İstanbul bayrampaşa'da mehmet akif ersoy kültür merkezi'nde yangın çıktı. Ev ve apartman yangınları, fabrika yangınları ve orman yangınları… İstanbul'un hemen birçok noktasından görülebilen yangın henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 06.30 sıralarında çıktı. İtfaiye ekiplerinin büyük çabasına rağmen, iplik yapımında kullanılan kimyasal maddeler ve kuvvetli rüzgarın da etkisiyle yangın halen. *yaklaşık 1 hektarlık alanda etkili olan yangına, i̇stanbul orman. İstanbul'da hemen hiç kimse, bugün kurduğu yuvanın yarın bir yığın kül ve kömür haline gelmeyeceğinden emin değildi.

Kartal'daki aydos ormanı'nda henüz belirlenemeyen nedenle sabaha karşı 04.30 sıralarında yangın çıktı. O kadar çok felaket içinde sizlere en etkili ve en büyük 9 felaketden bahsedeceğiz. Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü. İstanbul'da gaziosmanpaşa taksim eğitim ve araştırma hastanesi'nde büyük bir yangın çıktı. Son dakika yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Ayvalık'ta Hortum Son Dakika - Qigkpnwuepeasm : Yaklaşık ...
Ayvalık'ta Hortum Son Dakika - Qigkpnwuepeasm : Yaklaşık ... from i.tv100.com
Bu felaketlerde yaşanan mal ve can kayıplarını yazımızda. İstanbul davutpaşa'daki kumaş ve iplik fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın 5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yangında çıkan dumanlar i̇stanbul'un bir çok noktasında görüldü. İstanbul gaziosmanpaşa'da bulunan taksim i̇lk yardım hastanesi'nde yangın çıktı. Plastik atölyesinde 5 ilçeden 75 kişilik itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın otoparka sıçradı 30 araç kül oldu. Fabrikanın üst katlarında sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İstanbul zeytinburnu'nda bulunan bir iplik fabrikasının çatı katında çıkan yangın bütün fabrikayı sardı.

Marmara üniversitesi göztepe kampüsünün içerisinde bulunan bir kafeteryada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yangında çıkan dumanlar i̇stanbul'un bir çok noktasında görüldü. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yangın büyüdü ve fabrikanın 4 ve 5'inci katları bir anda alevler içinde kaldı. Bayrampaşa'da plastik atölyesinde büyük çaplı yangın çıktı. Plastik atölyesinde 5 ilçeden 75 kişilik itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın otoparka sıçradı 30 araç kül oldu. İstanbul'da hemen hiç kimse, bugün kurduğu yuvanın yarın bir yığın kül ve kömür haline gelmeyeceğinden emin değildi. İstanbul sancaktepe'de 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri son dakika: Haberi paylaş davutpaşa'da 4 katlı bir kumaş ve iplik fabrikasında yangın çıktı. En son yangın haberleri ve son gelişmeler. Yangının kontrol altına alındığı, itfaiyenin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

İstanbul tarihi gerçekten bir drama benzemektedir. Yangınlar en fazla baca, ocak ve sobadan kaynaklanmış. Bayrampaşa'daki yangın henüz söndürülmüş değil. Büyüyerek devam eden yangında patlama sesleri yükseliyor. Yangına bölgeye gelen itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

İstoç Yangın - Istoc Daki Geri Donusum Tesisinde Cikan ...
İstoç Yangın - Istoc Daki Geri Donusum Tesisinde Cikan ... from img.piri.net
Alınan ilk bilgilere göre, bayrampaşa'daki mehmet akif ersoy kültür merkezinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. İstanbul'un hemen birçok noktasından görülebilen yangın henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 06.30 sıralarında çıktı. Çevreden gelen çok sayıda ekibin müdahalesi devam ediyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Istanbul yangın haberi sayfasında en son yaşanan istanbul yangın gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne son dakika istanbul yangın haberleri de dahil olmak üzere toplam 14 haber bulunmuştur. Fabrikanın üst katlarında sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul davutpaşa'daki kumaş ve iplik fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın 5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

İplik fabrikasındaki büyük yangına 6 ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kumkapı'da i̇stanbul emniyet müdürlüğü'ne ait depoda yangın. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken, kara dumanlar i̇stanbul'un her yerinden görünüyor. İstanbul zeytinburnu'nda bulunan bir iplik fabrikasının çatı katında çıkan yangın bütün fabrikayı sardı. Bayrampaşa'da plastik atölyesinde büyük çaplı yangın çıktı. Alınan ilk bilgilere göre, bayrampaşa'daki mehmet akif ersoy kültür merkezinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kartal'daki aydos ormanı'nda henüz belirlenemeyen nedenle sabaha karşı 04.30 sıralarında yangın çıktı. İstanbul bayrampaşa'da mehmet akif ersoy kültür merkezi'nde yangın çıktı. Bayrampaşa'daki yangın henüz söndürülmüş değil. Fabrikanın üst katlarında sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. İstanbul tarihi gerçekten bir drama benzemektedir. Istanbulda yangın i̇stanbul belediyesi'nin 1936 yılında hazırladığı istatistiğe göre i̇stanbul'da 1932 ve 1933 senelerinde 1936 tane yangın çıkmış. Haberler yaşam haberleri son dakika:

Posting Komentar

0 Komentar